Ændre kreditgrænse

På Min Side kan du se din kreditgrænse. Det er kun muligt at ansøge om forhøjelse af kreditgrænsen via Min Side. Her kan du også reservere dig mod automatisk forhøjelse og du kan også nedjustere din kreditgrænse. Når du er logget ind på Min Side, kommer du til følgende side. Tryk på "Kreditkort".

For at få oversigten frem over kreditten, vælger du "Ændre kreditgrænse".

I denne oversigt kan du se din nuværende kreditgrænse. I scroll-down menuen "Ønsket kreditgrænse" er det muligt at forhøje kreditgrænsen til et forhåndsberegnet beløb. Såfremt du allerede har den maksimale kredit på kortet, er du nødt til at ansøge om at forhøje kreditgrænsen.

Såfremt du ønsker at reducere kreditgrænsen, kan du ændre denne under "Reducer kreditgrænse". Bemærk venligst at det ikke er muligt at nedjustere kreditgrænsen, hvis du har et udestående på mere end den gældende kreditgrænse. I dette tilfælde vil du få beskeden, at det ikke er muligt at reducere kreditgrænsen. Såfremt det er muligt at nedjustere kreditgrænsen, kan du gøre dette i scroll-down menuen, hvor der her vil fremkomme forskellige alternativer. Det er ikke muligt at indtaste kreditgrænsen manuelt.

For at reservere dig mod automatisk forhøjelse af kreditgrænsen, trykker du på "Reservation mod forhøjelse af kreditgrænse", og krydser af i rubrikken "Reserver mod kreditforhøjelse".