Spærring af kort

Her finder du information om, hvorvidt det er nødvendigt at spærre kortet.

Hvis du har mistet dit kort, kan du logge på Min Side og spærre det. Dette gør du ved at klikke på "Kreditkort" og "Mit kort". Her kan du både spærre eksisterende kreditkort og bestille et nyt kort. Hvis du ikke har mulighed for at logge på Min Side, kan du ringe til 70 80 11 00 (fra udlandet 0045 70 80 11 00) for at spærre kortet. Telefontjenesten er åben hele døgnet året rundt.
Den mest almindelige årsag til, at et kort ikke virker, er, at der er indtastet en forkert PIN-kode eller indtastet det forkerte kortnummer på internettet.
Andre årsager kan være, at der ikke er tilstrækkelig kredit på dit kort. Du kan eventuelt ansøge om højere kredit ved at logge på Min Side.

Hvis du for nylig har oplyst dit kortnummer til et hotel eller et biludlejningsselskab, er det også muligt, at de har reserveret et beløb på kortet, hvilket reducerer den tilgængelige kredit.

Tjek også, at den sidste faktura er betalt. Hvis du har en faktura, som ikke er betalt på forfaldsdatoen, spærres kortet indtil indbetalingen er registreret.
Hvis du har indtastet forkert PIN-kode 3 gange:
  • Kontrollér først din korrekte PIN-kode på Min Side. Her vælger du: Kreditkort - Mit Kort - Hent PIN-kode (hvis der er flere kreditkort, så husk at vælge det aktive kreditkort)
  • Du kan ophæve spærringen ved at indsætte kortet i en banks hæveautomat og indtaste korrekt PIN-kode. Kortet bliver formentlig returneret til dig. Gentag proceduren. Herefter er din kortspærring ophævet.

Du har indtastet forkert PIN-kode 3 gange eller mere:
  • Dit kreditkort er endegyldigt spærret, og du skal bestille et nyt kort. Vi kan ikke genåbne det spærrede kort.
  • Du kan bestille nyt kort på Min Side. Her vælger du: Kreditkort - Mit kort - Bestil nyt kort. Alternativt kan du kontakte os, så kan vi bestille et nyt kort til dig.
Hvis du ønsker at opsige kortet, kan du enten sende os en e-mail fra din registrerede e-mailadresse til mail@banknorwegian.dk eller en besked fra Min Side. Du kan ikke have udestående kredit på kortet, hvis det skal afsluttes.

Tilbage til oversigten