Eksisterende lån

Du kan til enhver tid foretage ekstra indbetalinger til dit lån, da det altid er den samme betalingsinformation der skal benyttes. Ekstra indbetalinger vil automatisk forkorte nedbetalingstiden på dit lån, uden at månedsbeløbet ændres. Ønsker du at ændre det månedlige indbetalingsbeløb, kan du kontakte os på mail@banknorwegian.dk.
Forfaldsdato er den første (01.) for alle vores kunder. Det er ikke muligt at ændre på denne dato.
Ja, det er muligt at tilmelde dine månedlige betalinger på dit lån til Betalingsservice. Fakturaen sendes d. 16. i hver måned, og har forfaldsdato den 01. i hver måned.
Du kan ansøge om en betalingsfri måned på Min Side. Når du er logget ind med dit NemID, vælger du Lån - Betalingsfri måned fra menuen i venstre side.
Du kan kun ansøge om en betalingsfri måned, to måneder frem i tid, dvs. til næste forfald eller måneden efter. Har du forfaldne fakturaer der ikke er betalt, kan du ikke ansøge om en betalingsfri måned.
 
Såfremt du ikke er i restance med nogen indbetalinger, kan du forlænge nedbetalingstiden på dit lån. Skriv en mail til mail@banknorwegian.dk hvor du angiver hvilken nedbetalingsperiode eller månedligt beløb, som du ønsker at afdrage med fremover.
Ja, du kan indfri dit lån hos os når du ønsker det. Der er ingen ekstra gebyrer forbundet med dette. Såfremt du ønsker at indfri lånet før tid, bedes du kontakte os, og oplyse hvilken dato, du ønsker at indfri lånet. Herefter kan vi oplyse dig om det korrekte indfrielsesbeløb inklusiv renter.
Renten er variabel og kan derfor forhøjes og nedsættes. Såfremt der kommer en renteændring, vil Bank Norwegian meddele sine kunder herom.
Hvis du har optaget et lån med en løbetid på to år eller mere, får du ikke fradrag. Har du derimod optaget et lån med en løbetid på et år, kan du kræve fradraget jvf. Ligningsloven §5 stk. 3, jf. §8 stk. 3 litra c. Hvis løbetiden på lånet ændres, så nedbetalingsperioden overstiger 23 måneder, kan du ikke kræve fradraget.
 
Fradraget skal skrives på din selvangivelse sammen med renteudgifterne. Vi oplyser ikke fradraget på din årsopgørelse. Har du yderligere spørgsmål angående fradrag for oprettelsesgebyret, bedes du kontakte SKAT.
 

Tilbage til oversigten