Opsparingskonto

Med en opsparingskonto hos Bank Norwegian, kan du være sikker på, at du altid får nogle af markedets bedste vilkår på din opsparing. Det er gratis at åbne en opsparingskonto hos Bank Norwegian, og du kan foretage det antal overførsler til og udbetalinger fra kontoen som du måtte ønske - helt gratis. Her følger yderligere information om opsparingkontoen:

* En netbaseret opsparingskonto med en af markedets bedste renter
* Opsparingskontoen oprettes ved at ansøge på Bank Norwegians hjemmeside
* Kontoen disponeres gebyrfrit gennem netbanken, Min Side, denne oprettes automatisk.
* Variabel rente med årlig rentetilskrivning

Venligst se vores prisliste for fuld oversigt over vores opsparingskonto.
For at åbne en opsparingskonto hos Bank Norwegian, kræver det at du indsender en ansøgning via vores hjemmeside. Du underskriver ansøgningen med dit NemID. Når din ansøgning er fuldført og din konto er oprettet modtager du en mail. Derefter kan du logge dig ind på Min Side, for at få et overblik over din konto.
Vi tilbyder ikke at overføre til og fra udenlandske konti. Derfor har vi ingen IBAN, SWIFT eller BIC nummer tilknyttet.
Ja, indskudsgarantien gælder for dig som dansk statsborger, når du åbner en konto hos Bank Norwegian.
Dit indskud hos Bank Norwegian er omfattet af indskudsgarantifonden i Norge. Dette betyder, at dine penge er beskyttet af indskudsgarantien, for nuværende op til 2.000.000 NOK. Du kan læse mere om indskydergarantien og Bankenes Sikringsfond her.
Hos Bank Norwegian er det kun muligt at have én opsparingskonto pr. kunde.

Vi tilbyder ikke opsparingskonto til virksomheder og foreninger, og det er heller ikke muligt at være to disponenter til samme konto.
Du finder dine kontoudtog i netbanken. Log på netbanken, Min Side, med dit NemID, og vælg herefter "Opsparingskonto" og derefter "Kontoudtog". Her kan du finde alle kontoudskrifter, som vi har sendt til dig. Hvis du har problemer med at åbne dit kontoudtog kan årsagen være en såkaldt pop-up blokering.
Der går to til tre hverdage før pengene er på din NemKonto.

Tilbage til oversigten