Nyt lån

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om nye lån.

De grundlæggende krav for at få et lån hos os er at du:

- Bo i Danmark
- Dansk CPR-nummer
- Have fast arbejde
- Ikke være registeret i RKI eller debitorregisteret

I tillæg til de ovennævnte krav gør Bank Norwegian altid et kreditcheck på låneansøger.
Ja, Bank Norwegian tilbyder muligheden for at indfrie andre lån og kreditter. Hvis du ansøger om et gældsfinansieringslån hos os, er det os, der indfrier din øvrige gæld. Betalingsoplysninger til disse må du oplyse til os, efter godkendelse af din ansøgning.
Skulle der være penge tilovers, vil dette beløb blive overført til din Nemkonto.

Du kan ansøge om gældsfinansieringslån her.
Vi tilbyder kun elektronisk legitimering. Dette må gennemføres med dit NemID. Har du ikke NemID må vi bede dig om at bestille dette på www.nemid.nu.

Du kan læse mere om NemID her.
Ønsker du at ændre dit lånebeløb inden lånet er udbetalt, kan du ændre dette på Min Side.
Du vil kun kunne ændre beløbet op til maksimum af dit lånebeløb.
Beder vi dig om at indsende dokumenter, er det tilstrækkeligt, at du indsender et dokument der påviser din nuværende indkomst, såsom lønseddel.

Vi kan også anmode om kopi af den seneste årsopgørelse. Beder vi dig om at indsende dokumenter vil du modtage en email om dette.
Du har mulighed for, at se opdateret information om din låneansøgning på Min Side hvor du også kan se, om det dokument du indsendte, er modtaget. Skulle det være, at vi mangler oplysninger eller dokumentation fra dig, vil du blive informeret om dette. Hvis alt er korrekt, vil vi fuldføre din ansøgning og udbetale lånet. Du vil herefter modtage bekræftelse på email.
Hvis du har optaget et lån med en løbetid på to år eller mere, får du ikke fradrag. Har du derimod optaget et lån med en løbetid på et år, kan du kræve fradraget jvf. Ligningsloven §5 stk. 3, jf. §8 stk. 3 litra c. Hvis løbetiden på lånet ændres, så nedbetalingsperioden overstiger 23 måneder, kan du ikke kræve fradraget.
Renten er variabel og kan derfor forhøjes og nedsøttes. Bank Norwegian underretter sine kunder før en eventuel ændring af renten.
Denne besked vil du få hvis du allerede har en aktiv låneansøgning, eller fordi du allerede har et lån hos os. Vi tilbyder kun et lån per person.

Tilbage til oversigten