Konkurrencevilkår og betingelser

Tilbage

Konkurrencen arrangeres af Bank Norwegian AS. For at kunne deltage i konkurrencen, skal du være fyldt 18 år og bosat i Danmark. Vi udlodder 50 smartwatches fra Garmin af modellen Venu til en værdi af op til 2 999 DKK. For mere information omkring konkurrencen, se ”Fuldstændige konkurrencevilkår” herunder. Vinderne modtager en voucher og bestiller selv et Venu smartwatch fra Garmin. Ansatte i Bank Norwegian og deres familier kan ikke deltage. Vinderne er selv ansvarlige for at betale eventuel skat af præmierne. For at kunne deltage i konkurrencen er deltageren nødt til at oplyse personlig information som navn, adresse og kontaktinformation. Bank Norwegian behandler personoplysningerne, for at kunne opfylde sin forpligtelse i forbindelse med konkurrencen. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene.

 

FULDSTÆNDIGE KONKURRENCEVILKÅR

1. Vinderchance

Vinderchancen er afhængig af antal deltagere. Ved 50 000 deltagere er vinderchancen 0,01%. Vinderne findes ved en tilfældig lodtrækning i uge 47, hvorefter vinderne offentliggøres i førstkommende nyhedsbrev efter uge 47.

2. Smartwatch voucher og levering

Model og farve leveres i henhold til tilgængelighed hos Garmin, og levering finder sted hurtigst muligt i henhold til tilgængelighed hos Garmin. Voucheren er gyldig til og med 31.12.2020. Forsendelsesomkostningerne er inkluderet i voucheren.

3. Behandling af personoplysninger

For at kunne deltage i konkurrencen er deltageren nødt til at angive personlig information som navn, adresse og kontaktinformation. Dette er nødvendigt for at vi skal kunne kontakte vinderne og fremsende en voucher til disse. Vores leverandør Surveysparrow opbevarer personoplysningerne til konkurrencen er afsluttet. Det er frivilligt at deltage i konkurrencen, og dermed også frivilligt at angive personoplysninger. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene. Personoplysningerne bliver håndteret i henhold til gældende lovgivning, og slettes når konkurrencen er afsluttet.

4. Kontaktinformation

Har du spørgsmål til vilkårene eller konkurrencen, kan du kontakte os på mail@banknorwegian.dk

5. Andet

Hvis konkurrencen ikke kan gennemføres som planlagt, og dette beror på omstændigheder udenfor Bank Norwegians rimelige kontrol, forbeholder Bank Norwegian sig retten til, når som helst og uden varsel at afbryde, afslutte, ændre eller udsætte hele eller dele af konkurrencen.