Underretningstjeneste

Bank Norwegian er forpligtet til at drive vores virksomhed ansvarligt, etisk og i tråd med love og regler. I tillæg har vi drifts- og kontrolprocedurer oprettet for at identificere og forhindre uetisk og ulovlig adfærd. Om du har mistanke om, eller er opmærksom på kritikværdige forhold i Bank Norwegian, opfordrer vi dig til at rapportere dette.

Dette gælder uafhængig om du er kunde, ansat, forretningspartner eller anden type interessent. Alle rapporter behandles konfidentielt af vores eksterne partner, BDO.

Hvad bør du rapportere?

Hvis du er en kunde som ønsker at klage, bedes du tage kontakt med kundeservice. Hvis du vil klage over vores behandling af din sag, kan du læse mere om hvordan du gør det her.

Kritikværdige forhold kan involvere;

  • Fare for liv og sundhed
  • Fare for klima og miljø
  • Korruption eller anden økonomisk kriminalitet
  • Uansvarligt arbejdsmiljø
  • Krænkelse af persondatasikkerheden

Overtrædelse af vores etiske retningslinjer såfremt der anmeldes forhold, der ikke falder ind under definitionen af ​​kritikværdige forhold, kan sagen følges op på anden måde, end hvad rutinerne beskriver.

Hvis der varsles om forhold som ikke falder under definitionen af kritikværdige forhold, kan sagen følges op på anden måde end hvad varslingsrutinerne beskriver.

Hvordan rapporter du?

Indtast dine oplysninger så detaljerede og korrekte som muligt. Hvis du ønsker, at de som følger op på anmeldelsen, skal have mulighed for at kontakte dig, skal du oplyse dit navn og kontaktoplysninger. På den måde vil de, kunne give dig information om udviklingen i sagen og stille dig spørgsmål, som kan have betydning for at undersøge forholdene, du har underrettet om. Hvis du vælger at være anonym, kan det være sværere at følge op på din anmeldelse. Du kan også vælge delvis anonymitet, hvor BDO kender din identitet. Bank Norwegian vil herefter have mulighed for at indhente yderligere information fra dig via BDO.

Du kan oprette en rapport ved mistanke om ulovlig eller uetisk adfærd her:

https://u.bdo.no/banknor-da