Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Et trygt kreditkort

Hvordan betaler du online?

Bruger du ofte eller altid dit Dankort, når du handler på nettet? Der findes andre betalingsalternativer, f.eks. Norwegian-kortet, som det kan være smart at betale med, når du handler online. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du bør betale med Norwegian-kortet, når du handler online.

Overvågning døgnet rundt - vi passer på dit kort

Nogle gange sker det desværre, at kortoplysninger kommer på afveje. Her kan man som forbruger komme galt afsted, da man risikerer, at kortet f.eks. bliver misbrugt for flere tusinde kroner.

Hos Bank Norwegian har vi sikkerhedssystemer, som forebygger svindel. Vi overvåger vores kunders korttransaktioner døgnet rundt. Dermed kan vi opspore, hvis en kundes kort bliver brugt til et mistænkeligt køb og få spærret kortet umiddelbart.

Få hjælp, hvis du skal reklamere

Engang i mellem kan det være nødvendigt at reklamere over et køb. Har du f.eks. købt nogle solbriller, som du ikke har fået leveret? Eller er selskabet, hvor du har købt dine flybilletter til sommerferien, gået konkurs?

Når du bruger Norwegian-kortet til dine online køb, vil Bank Norwegian kunne hjælpe dig med at få dine penge igen, hvis du skal reklamere. Når du handler med et kreditkort, er det nemlig bankens penge, og banken vil kunne føre en reklamationssag mod forretningen, hvor du har købt varen. Det er ikke tilfældet med alle debetkort.

Har du ikke Norwegian-kortet men ønsker et?

Hvad er Norwegian-kortet?

Bank Norwegian tilbyder Norwegian-kortet, som er et kreditkort med en lang række fordele. Kortet har f.eks. intet årligt kortgebyr, du hæver kontanter uden gebyrer, der medfølger en rejseforsikring og du optjener bonus i form af CashPoints på alle køb. Det er derfor ikke så mærkeligt, at der allerede er 1,2 millioner i Norden, som har valgt Norwegian-kortet. 

Der følger en rentefri kreditperiode på op til 45 dage med kortet. Dette betyder, at der ikke påløber renter, så længe du tilbagebetaler den anvendte kredit inden forfald. Betaler du bare en del af kreditten tilbage, vil der derimod påløbe renter.

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Hvad er CashPoints?

CashPoints er bonus, som du optjener på alle køb, både i fysiske butikker og ved nethandel, f.eks.:

 • Koncertbilletter
 • Tøj, sportsudstyr og accessories
 • Dagligvarehandel
 • Tandlægeregningen
 • Lejebil til sommerferien

Du kan bruge de optjente CashPoints hos flyselskabet Norwegian til bl.a. at købe flybilletter, ekstra bagage og andre tillægsydelser. Du optjener:

 • 1 % CashPoints på dine køb op til 75.000 DKK pr. kalenderår
 • For beløb over 75.000 DKK, optjener du 0,5 % CashPoints

Kort opsummeret

 • Trygt kreditkort
 • 0 kr. i årligt kortgebyr
 • Du optjener CashPoints på alle køb
 • Betal til forfald uden at der påløber renter
 • 1,2 millioner i Norden har Norwegian-kortet

Har du ikke Norwegian-kortet men ønsker et?

Har du spørgsmål til Norwegian-kortet, eller ønsker du at kontakte os?

I vores FAQ finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Mail: mail@banknorwegian.dk

Telefon: 70 80 11 00