Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Samlelån

Betaler du høje renter på flere kreditkort eller mindre lån? Så kan du både spare penge og få en nemmere hverdag ved at samle dine lån.

125.000 Kr

5.000
400.000
Ikon for ingen gebyr
Ingen oprettelsesgebyr
Ikon for dato
Ingen månedligt gebyr
Ansøg om samlelån

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr. (maj 2024)

Hvad er et samlelån?

Hvis du har lån flere steder, kan det være nemt at miste overblikket. Derfor kan det være fornuftigt at se på, om du kan spare penge med en låneomlægning. Med et samlelån vil du ofte få en lavere rente og betale færre gebyrer, og du vil dermed kunne spare penge. Som en ekstra bonus skal du kun betale af på din gæld til én bank, hvilket kan have stor psykologisk betydning. Tag styringen over din økonomi og ansøg om et samlelån- dermed kan du blive gældsfri hurtigere.

Et samlelån er kort fortalt et lån, hvor du samler din eksisterende gæld i ét samlet lån. Et samlelån egner sig især til at samle mange små lån, kassekreditten og kreditkortgæld dvs. lån hvor du ikke har stillet sikkerhed. Har du boliglån, skal dette ikke tages med i et samlelån.

Kvinde med kasket på hovedet.

Vi har gebyrfrie samlelån

For os er det vigtigt at tilbyde enkle produkter, som er nemme at forstå. Dette betyder bl.a. at du bare betaler for det du ser. Vi tager ingen skjulte gebyrer, og hvis du f.eks. låner 100.000 kr. er det også dét, du får udbetalt, da vi ikke tager et højt oprettelsesgebyr som mange andre banker. Se i eksemplet herunder hvad du kan spare på at vi ikke tager et oprettelsesgebyr:

Bank Norwegian, en del af NOBA Bank Group
Oprettelsesgebyr 0 kr.
for alle lån uafhængig af lånebeløb

Bank A
Oprettelsesgebyr 1.800 - 10.000 kr.
afhængig af lånebeløb

Bank B
Oprettelsesgebyr 800 - 11.000 kr.
afhængig af lånebeløb

Bank C
Oprettelsesgebyr 1.150 - 4.000 kr.
afhængig af lånebeløb

Derfor bør du vælge vores samlelån

Udover at lånet er gebyrfrit, er der også følgende gode grunde til at vælge et samlelån hos os:

Fordele ved et samlelån fra os

  • Lav pålydende rente
  • Vi indfrier din gæld hos dine andre kreditorer
  • Tilmeld lånet til Betalingsservice, og beløbet trækkes automatisk fra din konto ved forfald
  • Du kan indfri dit lån når du vil.
  • Lavere rente = større rådighedsbeløb hver måned.
  • I vores app kan du holde øje med indbetalinger og fakturaer på dit lån. Du kan også se lånets løbetid, årlige omkostninger og samlet tilbagebetaling.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr. (maj 2024)

Hvem indfrier de eksisterende lån jeg har hos andre kreditorer?

Hvis du ansøger om et samlelån hos os, er det vi som indfrier din øvrige gæld.

Betalingsoplysningerne skal du selv oplyse til os via Min Side efter din ansøgning er godkendt.

Såfremt der er et restbeløb, udbetaler vi dette til din NemKonto.

Vil du samle dine eksisterende lån hos os? Ansøg online i dag

Fordelene ved at samle lån hos os

Et samlelån har mange fordele. Hvis du kan relatere til nogen af disse udsagn, bør du bestemt overveje at samle alle dine dyre lån i et samlelån:

"Jeg synes jeg bruger for mange penge på at betale af på min gæld"
"Jeg ville ønske, at de samlede kreditomkostninger på min gæld var lavere"
"Jeg er en god betaler, og er ikke i RKI eller debitor registret"
"At samle alle lån lyder nemt og overskueligt"
"Jeg prøver at minimere pengebrugen i hverdagen, og ønsker at de samlede kreditomkostninger kunne være lavere"
"Jeg ønsker at samle lån ét sted"

Få bedre overblik og spar penge!

Det kan være uoverskueligt at holde styr på mange fakturaer fra mange forskellige lån og kreditorer. Derfor er det en god idé at samle dyre smålån og kreditter i ét lån, da det er nemmere at have overblik over din gæld, hvis du kun skal forholde dig til én kreditor. Når du samler dine lån og kreditter, vil du ofte få en lavere rente, end den du har i dag.

Samlelån eller forbrugslån?

Hvis du ikke har gæld, du ønsker at samle, kan du låne penge til netop dét, du ønsker. Har du brug for udskiftning af køkkenet, eller skal huset have nyt tag? Lån penge hos os til dine projekter. Vi blander os ikke i, hvad du bruger lånet til. 

Spørgsmål om Samlelån

Når du ansøger om et samlelån, foretager vi en kreditvurdering af dig. Derudover har vi nogle krav, som du skal opfylde:

  • Du skal bo i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
  • Du skal være fyldt 23 år

Har du allerede et lån i dag? Det er uforpligtende at indsende en ansøgning om et samlelån hos os. Du får svar umiddelbart, og du vil derefter kunne se, om vi kan tilbyde dig en bedre rente, end den du har i dag. Har du flere lån, kan det især betale sig at samle alle dine lån i ét samlelån, da de samlede kreditomkostninger dvs. omkostningerne du betaler for at låne bliver lavere . Lyder samlelån som noget for dig? Indsend en uforpligtende ansøgning i dag.

Rentesatsen er individuel, variabel og baseret på låntagers økonomiske situation. Du kan i vores prisliste se hvilken pålydende rente vi tilbyder på vores samlelån. 

Der er flere tilbydere af samlelån, og vi er en af dem. Vi tilbyder en lav rente, og du betaler hverken oprettelsesgebyr eller månedlige gebyrer hos os.

Ja, du kan samle det meste af din gæld et sted. Dog er det de små lån, som du bør få samlet i et lån. Kassekreditten og kreditkortgæld er også gældstyper, som er fornuftige at samle. Har du derimod boliglån, er dette en gældstype som ikke egner sig, da renten du allerede betaler på boliglånet vil være lavere.

Du indsender en ansøgning til os online. Herefter får du svar på, om vi kan tilbyde dig et lån. Vi indfrier gælden du har andre steder, og du ender herefter op med ét enkelt lån.

Rente og priser

Lånestørrelse5.000 - 400.000 kr.
Pålydende rente8,79 % - 20,99 %
Debitorrente9,15 % – 23,13 %
Nedbetalingstid samlelån1–15 år
Etableringsgebyr0 kr.
Månedligt administrationsgebyr0 kr.
Tilmelding til Betalingsservice0 kr.

Saml dine lån ét sted i dag

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr. (maj 2024)