Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Billån

Hos os kan du ansøge om billån til ny eller brugt bil, og vi stiller ingen krav til udbetaling eller sikkerhed. Ansøg nu, og hav finansieringen klar, når du finder den rigtige bil.

125.000 kr.

5.000
400.000
Ikon for ingen gebyr
Intet oprettelsesgebyr
Ikon for dato
Intet
 månedligt gebyr
Ansøg om et lån til din nye bil her

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr.

Billigt billån - men dyre gebyrer?

Folk har forskellige behov og ønsker, og derfor kan du hos os låne penge uanset biltype og bilens alder. Hos os foregår ansøgningsprocessen online, og vi tilbyder den samme lave rente til alle kunder uanset om bilen er fra 2020 eller 2002. Har du allerede fundet bilen?

Når du skal ansøge om et lån til bil, er det selvfølgelig vigtigt at se på, hvad renten er. Er det f.eks. fast rente eller variabel rente? Og er det den pålydende rente eller debitorrenten, som markedsføres? Det er nemt at lade sig snyde af en lav pålydende rente eller debitorrente, men det er også vigtigt, at se på, hvad banken tager i f.eks. oprettelsegebyr og månedlige gebyrer. Den laveste rente er nødvendigvis ikke altid det billigste valg. Gebyrer har nemlig også meget at sige for hvor dyre de årlige omkostninger bliver, og dermed for hvad lånet til sidst ender med at koste dig. Vi har ingen gebyrer på vores lån.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr.

Lån til bil eller forbrugslån

Med et lån fra os, kan du bruge pengene til dét, du ønsker. Om pengene går til et nyt køkken, udskiftning af en gammel vaskemaskine eller en ny bil - du bestemmer selv. Når du låner penge hos os, er det et lån uden sikkerhed. Dette betyder, at du ikke skal sætte din bil eller huset i pant for at kunne få lånet. Derfor har lån uden sikkerhed typisk også en lidt højere rente, end de lån hvor du stiller sikkerhed, da banken tager en lidt større risiko ved at låne dig pengene.

Hvad er et billån?

Et billån er et lån, som du bruger til at anskaffe dig en bil med. Hvis du låner til en bil hos os, vil lånet være uden sikkerhed, og vi vil tilbyde dig en lav rente ud fra den forudsætning. Ser du efter det billigste lån? Beregn billån her - indsend en ansøgning og se, hvad de samlede kreditomkostninger bliver.

Hvorfor vælge et billån hos os?

Du bør vælge at låne til din næste bil hos os fordi:

  • Du behøver ikke stille sikkerhed for billånet
  • Intet krav om udbetaling
  • Vi har intet oprettelsegebyr eller månedlige gebyrer
  • Du kan indfri lånet når du vil
  • Du har fuldt overblik over lånet i vores app

Finansiering af bil: hvad koster et billån?

Det er individuelt hvad lånet kommer til at koste, da det kommer an på hvilken rente, vi kan tilbyde dig. Hvis du allerede har lån andre steder, vil du ofte kunne få en lavere rente ved at samle den nuværende gæld med dit billån. Du kan dermed spare mange penge på gebyrer og total set.

Hvordan kommer jeg i gang med ansøgningen?

Det er enkelt at ansøge om et lån hos os, da ansøgningsprocessen foregår online. Du ansøger her.

Sådan ansøger du om billån til dit bilkøb

Skal du låne penge til din næste bil? Hos os foregår ansøgningsprocessen online, ved at du udfylder vores digitale ansøgningsskema. Vi har ikke et decideret billånsprodukt, så du ansøger om et privatlån, som du kan vælge at bruge til dét du ønsker. Klik her og du kommer direkte til vores ansøgningsskema.

Er billån billigere end traditionelle banklån?

Der findes mange typer lån, bl.a. boliglån, forbrugslån og billån. Et traditionelt boliglån er den billigste type lån, som findes. Dette skyldes, at banken har sikkerhed for lånet i boligen. Andre typer lån f.eks. forbrugslån er ofte dyrere, da banken der yder forbrugslånet, ikke har sikkerhed i en fysisk ting. Dette gør at renten på lånet er dyrere end på boliglån. Renten på billån varierer alt efter hvilken type billån, der er snak om. Lånet som vi tilbyder kan bruges til dét, du ønsker, bl.a. en bil. Men lånet er ikke et decideret billån. Derfor er renten den samme som på et forbrugslån. Dette betyder dog også, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet til bilen, og heller ikke udbetaling. Du låner penge til bilens pris, og vi tilbyder dig en fair rente.

Beregn den bedste pris

Når du skal se på den bedste pris på et lån, er det naturligvis en god idé at se hvad renten på lånet er. Og det kan være nemt at lade sig friste af billige billån. Men det er også vigtigt at se på hvilke gebyrer, du skal betale ved at få lånet etableret. Dette kaldes ofte for etableringsgebyr eller oprettelsesgebyr. Desuden er der ofte månedlige gebyrer på lån, også kendt som administrationsgebyrer. Alle gebyrer har betydning for lånets ÅOP og dermed også for lånets samlede kreditomkostninger og den samlede tilbagebetaling. Vi har ingen månedlige gebyrer eller oprettelsesgebyr.

Spørgsmål om Billån

Prisen på lånet afhænger af hvilken rente, du får tilbudt. Du kan i vores prisliste se hvilken pålydende rente vi tilbyder på vores lån. 

Du kan slå registreringsnummeret på en bil op flere steder bl.a. her

Hos os er renten på lån variabel. Du kan se gældende priser og rentesats i vores prisliste

Ja, lånet vi tilbyder er uden udbetaling. Du kan dermed låne penge til hele bilens pris hos os.

Vi behøver ikke at få nogen oplysninger om bilen, du ønsker at købe. Dette fordi vi ikke skal have sikkerhed i bilen.

Ja, du kan låne til nøjagtig den bil, du ønsker. Om du ser efter et grønt billån til en elbil, lån til en sportsvogn eller en gammel dieselbil, det er helt op til dig, og ikke noget vi blander os i.

Vi tilbyder en type lån hos os, og du kan bruge pengene til dét, du ønsker. Om det er til en bil eller noget helt andet - det bestemmer du selv.

Du kan ikke være registreret i RKI eller i debitorregistret, hvis du ønsker at låne penge til en bil hos os.

Det afhænger af, hvad du kan betale på lånet pr. måned. Jo kortere løbetid lånet har, jo dyrere bliver den månedlige betaling.

Når du har ansøgt om et lån, vil du kunne se, hvilken rente vi kan tilbyde dig og hvad det totale beløb, som du skal betale tilbage bliver. Du kan i stor grad selv vælge hvilken løbetid, du ønsker på lånet, og dermed hvad den månedlige ydelse bliver.

Rente og priser

Pålydende rente (fra - til)8,79 % - 20,99 %
Debitorrente (fra - til)9,15 % - 23,13 %
Maks ÅOP23,13 %
Oprettelsesgebyr (5.000 - 400.000)0 kr.
Månedligt administrationsgebyr0 kr.
Saldooplysning0 kr.
Morarente24 %
Rykkergebyr (lån)100 kr.
Inkassovarsel gebyr100 kr.
Gebyr for oversendelse til Inkasso100 kr.
Gebyr for tilbagetrækning af beløb via betalingsservice100 kr.

*Rentesatsen er individuel, variabel og baseret på låntagers økonomiske situation.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr.