Om os

Om osAgentregisterSamarbejdspartnereInvestor RelationsPresseLedelsenBestyrelse

Bank Norwegian er en heldigital og fleksibel bank, der tilbyder enkle og standardiserede produkter online. Vi anvender og udvikler ny teknologi, automatisering og tjenester så kunden er selvhjulpen f.eks. via vores app. Dette gør vi for at forbedre kundeoplevelsen. Vores mål er at tilbyde enkle produkter til konkurrencedygtige priser.

Det hele begyndte i sommeren 2007 da Bank Norwegian blev stiftet i Oslo, Norge, for at fungere som en støtteplatform for Norwegian Air Shuttles fordelsprogram, Norwegian Reward. I september samme år fik vi vores koncession, hvorefter vi officielt kunne kalde os en bank. Et par måneder efter, i november, åbnede vi vores digitale bank på det norske marked.

I 2013 ekspanderede banken til Sverige, og fortsatte i 2015 med videre vækst i Norden, da vi åbnede i Danmark og Finland. I 2021 lancerede banken sine produkter i Spanien og Tyskland. Totalt har over 1,7 millioner kunder valgt Bank Norwegian som deres sekundære bank, hvor de har et eller flere af vores produkter; forbrugslån, kreditkort eller opsparingskonto.

I november 2021 blev den svenske bank Nordax AB eneejer af Bank Norwegian. Bank Norwegian er stadigvæk underlagt tilsyn af Finanstilsynet i Norge, og indskud i banken er fortsat garanteret af Bankenes sikringsfond. Selvom banken har nye ejere, er vores produkter og mærkevare uændret, og vores mål er stadigvæk det samme som tidligere – at tilbyde brugervenlige digitale banktjenester i Europa. Sammen med Nordax skal vi blive den førende digitale bank for kredit, opsparing og lån uden sikkerhed i Europa.

Lån penge nu

Lån optil 400.000 kr. til det du måtte ønske.

Ansøg om lån nu

Kreditkort

Der er ingen årsafgift eller gebyrer ved varekøb og kontanthævninger.

Ansøg om kreditkort

Samlelån

Du kan samle dine kreditkort og andre smålån hos os.

Ansøg om samlelån

Sammenlign lån

Lån som tilbydes af Bank Norwegian

Få svar med det samme!