Om os

Bank Norwegian tilbyder enkle forbrugslån, opsparingskonti, forsikringer og kreditkort. Vi tilbyder brugervenlige produkter uden skjulte gebyrer. Vi har 1,7 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Spanien. Bank Norwegian er en filial af Nordax Bank AB (publ).

Vi benytter og udvikler den nyeste teknologi, automatisering, selvbetjeningstjenester og app, for at forbedre kundeoplevelsen. Vores mål er at tilbyde brugervenlige produkter, der er et konkurrencedygtigt supplement til traditionelle banker.

Vores historie

Vi blev etableret i Oslo i 2007, som en støtteplatform for Norwegian Air Shuttle’s loyalitetsprogram, Norwegian Reward. Senere samme år fik vi banklicens og blev etableret som en digital bank.

I 2013 ekspanderede banken til Sverige, og fortsatte i 2015 med videre vækst i Norden, da vi åbnede i Danmark og Finland. Udviklingen fortsatte i Europa i 2021 med lancering i Tyskland og Spanien. I november 2021 blev den svenske bank Nordax AB eneejer af Bank Norwegian og i november fusionerede de to banker, og Bank Norwegian blev en filial af Nordax Bank AB. Sammen med Nordax skal vi fortsætte med at vækste i Europa som den førende digitale bank inden for privatlån, kreditkort og opsparingskonti.