Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Forbrugslån

Mangler du penge til et nyt projekt, eller er der kommet en uventet udgift? Med et forbrugslån hos os kan du låne penge til det, du skal bruge – lige præcis når du har brug for det.

125.000 Kr

5.000
400.000
Ikon for ingen gebyr
Intet oprettelsesgebyr
Ikon for dato
Ingen månedlige gebyrer
Ansøg om forbrugslån

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr. (maj 2024)

Hvad er et forbrugslån?

Folk har forskellige behov og ønsker, og derfor kan du hos Bank Norwegian, en del af NOBA Bank Group, låne til netop dét du har brug for. Hos os foregår ansøgningsprocessen online, og vi tilbyder en lav pålydende fra-rente.

Et forbrugslån er et lån, hvor man ikke stiller sikkerhed. Dette betyder, at du låner pengene uden at banken får "pant" i en fysisk ting. Ved boliglån har banken f.eks. sikkerhed i huset. Når du låner uden sikkerhed, er renten typisk højere, netop fordi banken du låner pengene af, ikke har sikkerhed for lånet hvis det skulle vise sig, at du ikke kan tilbagebetale lånet. Dette betyder dog samtidig også, at der ikke er nogen begrænsinger for, hvad du kan bruge pengene til. Du kan låne penge til at bygge ny garage, køkken, til konfirmationen eller til netop det du nu engang går og drømmer om. Ser du efter billige forbrugslån online? Lån penge her.

Hvor finder jeg det billigste forbrugslån?

Har du også søgt efter "billigste lån", "billigt forbrugslån"eller "billigt lån" på nettet? Det er normalt at ønske sig billige lån, og mange ser efter lånet med den laveste rente, da det har betydning for lånets ÅOP. Det er dog også vigtigt at tjekke, hvad lånets samlede kreditomkostninger bliver. Noget andet der også har betydning for hvad lånet kommer til at koste dig, er hvilke gebyrer der er på lånet. Nogen banker tager meget høje oprettelsesgebyrer helt op til 12.000 kr. hvis du låner et stort beløb. Hos os har vi hverken oprettelsesgebyr eller månedlige gebyrer. Ønsker du at optage et forbrugslån? Ansøg her.

Hvad er markedets bedste forbrugslån?

Vi tilbyder attraktive forbrugslån. Det er gebyrfrit, du kan låne op til 400.000 kr., og du kan indfri lånet, når du vil. Dvs. at du bare betaler renter indtil den dag, hvor du har indbetalt hele lånet. Du kan også i stor grad selv vælge lånets løbetid. Løbetiden har betydning for størrelsen på de månedlige ydelser - jo kortere løbetid jo højere terminsbeløb.

Gode grunde til at vælge at låne hos os:

  • Du bestemmer selv, hvad du bruger lånet til
  • Enkel online ansøgningsproces
  • Du kan indbetale ekstra til lånet undervejs hvis du ønsker
  • Lav pålydende rente
  • Du kan indfri lånet før tid

Forbrugslån med lav rente?

Du kan låne til forbrugslån hos os. Når du har indsendt en ansøgning, vil du se hvilke betingelser, vi kan tilbyde dig. Du kan vælge, om du vil låne pengene alene, eller om du vil ansøge sammen med en anden.

Hvordan ansøger jeg online?

Ansøgningsprocessen foregår online, og du skal bl.a. indtaste oplysninger om lånebeløb og information om husstanden. Ansøgningsskemaet er enkelt at udfylde, og alt foregår digitalt. Bliver lånet godkendt, udbetaler vi lånet til din NemKonto. Ønsker du også at indfri andre lån, udbetaler vi lånet til dine kreditorer. Ansøg om forbrugslån online.

Er et forbrugslån noget for mig?

Hvis du har behov for at låne penge, og ikke har beløbet på din opsparingskonto, kan et forbrugslån være en god løsning. Men det er vigtigt (som for alle andre lån), at du sætter dig grundigt ind i, om du har råd til at betale eksempelvis 900 kr. ekstra hver måned med den indtægt, du har i dag.

Hvordan får jeg overblik over betingelserne på lånet f.eks. nedbetalingstid, renter og ÅOP?

Når du ansøger om et forbrugslån hos os, får du et lånetilbud hvis din ansøgning godkendes. Tilknyttet lånet følger et gældsbrev, heri kan du se betingelserne for lånet, f.eks. nedbetalingstid, renter og ÅOP. Her ser du også, hvad de totale kreditomkostninger for lånet bliver dvs. hvor meget lånet kommer til at koste dig.

Hvad er forskellen på et forbrugslån og en kassekredit?

En kassekredit er en kredit, som er knyttet til dit debetkort/Dankort. Her har du indgået en aftale med din bank om at du kan "gå i minus" med eksempelvis 20.000 kr. på dit kort, og at du betaler renter for dit forbrug. Et forbrugslån er derimod et separat lån, hvor du ikke har et betalingskort tilknyttet. Du får derimod udbetalt de 20.000 kr. fra banken som et samlet beløb, og du kan bruge beløbet, som du ønsker. Dette kan være en fordel, da du ser nøjagtig, hvad lånet kommer til at koste.

Kvinde ved bildør.

Forbrugslån uden sikkerhed

Vi tilbyder bare forbrugslån uden sikkerhed. Hvis du allerede har eksisterende lån i andre banker, kan det være en god idé at samle al usikret gæld i ét samlet lån. Dette vil typisk give dig en lavere rente, og du vil spare penge på gebyrer. Vi kalder denne type lån for samlelån. Du kan ansøge om et samlelån her.

Hvad kan jeg bruge et forbrugslån til?

Du kan bruge et forbrugslån til at finansiere det meste: nyt badeværelse, til at købe en båd eller en bil, til brylluppet du har drømt om eller til noget helt andet. Ønsker du at ansøge om et forbrugslån? Klik her.

Ansøg om forbrugslån

Spørgsmål om lån

Hos os kan du låne op til 400.000 kr. 

Et kviklån har væsentlig højere rente end forbrugslån. Et kviklån har typisk en debitor rente som ligger på det maksimale for, hvad der er lovligt at markedsføre.

Prisen på lånet afhænger af hvilken rente du får tilbudt. Du kan se gældende priser og rentesats i vores prisliste

ÅOP står for årlig omkostninger i procent, og er summen af alle renter, gebyrer og andre omkostninger, du betaler for lånet.

Vi har pr. i dag ikke en låneberegner, men du kan indsende en ansøgning og se, hvad vi kan tilbyde dig. Det er helt uforpligtende, og du behøver ikke at gå videre med lånet, hvis du ikke ønsker det.

Du ansøger om et lån på vores hjemmeside. Klik her.

Vi beder dig indsende din seneste dokumentation på indtægt og din seneste årsopgørelse fra SKAT.

Ja, hvis du allerede har et lån hos os, kan du ansøge om en forhøjelse af dette lån inde på Min Side.

Se vores prisliste for gældende rentesats.

Du kan sammenligne lån ved bl.a. at se på hvilken rente, du har fået tilbudt. Her er det vigtigt både at se på den pålydende og debitorrenten. Men tjek også ÅOP, da det siger noget om hvad lånet reelt koster.

Rente og priser

Lånestørrelse5.000 - 400.000 kr.
Pålydende rente8,79 % - 20,99 %
Debitorrente (fra - til)9,15 % - 23,13 %
Nedbetalingstid forbrugslån1–15 år
Oprettelsesgebyr (5.000 - 400.000)0 kr.
Månedligt administrationsgebyr0 kr.
Tilmelding til Betalingsservice0 kr.

Eksempel: Saml. kreditbeløb 40.000 kr., løbetid 5 år. Mdl. ydelse fra 826 kr. til 1.082 kr. Variabel debitorrente fra 9,15 % til 23,13 %. ÅOP fra 9,15 % til 23,13 %. Saml. kreditomk. 9.576 kr. til 24.915 kr. Saml. tilbagebetaling fra 49.576 kr. til 64.915 kr. (maj 2024)