Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os
Et Bank Norwegian kreditkort stiger fra en brun træskuffe Et Bank Norwegian kreditkort stiger fra en brun træskuffe

Nu findes der andre steder end pengepungen og skuffen

Betal kontaktløst

Kontaktløs betaling er hurtigt, nemt og sikkert. Mindre beløb godkendes uden PIN-kode. Derfor minineres risikoen for, at andre ser din PIN-kode.

Hvis dit køb kræver, at du indtaster din PIN-kode, er et tip, at du kan bruge et af hjørnerne på kortet. Dermed slipper du for at have fysisk kontakt med terminalen.

På mange kortterminaler er det også muligt at betale med MobilePay. Tilføj Bank Norwegian kortet i MobilePay-app’en, og du kan betale med Bank Norwegian kortet, når du handler.

Mikrokort og mobilbetaling

Udover at du kan betale med det kontaktløse kort og mobilbetaling via MobilePay, Garmin Pay, Google Pay eller Fitbit Pay, kan du også betale med mikrokort. Du får et mikrokort fra os uden beregning, og kan bestille dette i vores app eller på Min Side. Når du bestiller mikrokortet, medfølger der også et armbånd og en lille holder, som du kan sætte fast på din urrem. På den måde kan du betale kontaktløst selvom pengepungen er derhjemme.

Black Friday

Mange har flyttet julehandelen fra december måned til Black Friday. Hvis man alligevel skal købe noget, kan man ligeså godt gøre det, når der er tilbud, og derfor kan Black Friday være et godt alternativ. Men hvis man handler væsentligt mere end planlagt, og deler fakturaen op over flere måneder, er det ikke sikkert, at tilbudet var så lønsomt alligevel.

Vores bedste råd før Black Friday er derfor at tjekke prisen på de varer, du vil købe, at du lægger en plan, og at du holder dig til denne.

Og husk – mange butikker har fortrydelsesret, og på internetkøb har du generelt fortrydelsesret. Så hvis du fik handlet lidt meget til Black Friday, er det lov at ombestemme sig.

En smilende kvinde på en computerskærm

Sikker nethandel

Nethandel er tryggere, når du anvender kortbetaling. Når du betaler med et VISA kort, er du beskyttet af VISA netværket og dets rettigheder. Bank Norwegians kort er et VISA kort, og du får dermed denne beskyttelse. Derudover er der en ekstra sikkerhed inkluderet i Bank Norwegian kortet. Skulle du være uheldig, at varen du bestilte ikke bliver leveret, eller går butikken konkurs, kan du sende en reklamation direkte til Bank Norwegian, og få dine penge tilbage.

Du indsender en reklamation til os via app’en eller MinSida. – det er nemt og enkelt.

Se også vores forsikringer

En der ser på priserne på et tv på en bærbar computer

TIPS!

Pricerunner.dk eller prisjagt.dk er to sider, du kan bruge gratis, og som giver dig et overblik over, hvordan prisen på en vare har udviklet sig over tid. På den måde ser du hurtigt, om tilbudet der så godt ud ved første øjekast, rent faktisk er så godt, som det ser ud.

Gå til Pricerunner.dk ↗

Gå til prisjagt.dk ↗

Download appen

Nemmere og hurtigere overblik og adgang til vores tjenester.