Nyt lån

Når din låneansøgning er forhåndsgodkendt, kan den administreres via Min Side. Her kan du give samtykke til at vi kan indhente dine indkomstsoplysninger og årsopgørelse fra SKAT, uploade dokumenter, ændre lånebeløb, angive betalingsinformation til kreditorer og underskrive gældsbrevet.

1.
Forstør
Forstør

Du logger ind på Min Side ved at bruge dit NemID. Efter du er logget ind, klikker du på ”Fuldfør låneansøgningen".

2.
Forstør
Forstør

Nu vil du se en oversigt over hvad der skal gøres, for at vi kan færdigbehandle din låneansøgning. Ud fra hvert trin som er gennemført vil du se et grønt flueben.

3.
Forstør
Forstør

Vi anbefaler dig, at du giver samtykke til at vi kan indhente dine indkomstoplysninger og årsopgørelse fra SKAT, da dette sker automatisk, og du slipper hermed for selv at indsende dokumenterne. For at give dit samtykke til, at vi automatisk indhenter oplysningerne fra SKAT, skal du trykke som vist ved den blå pil. Alternativt kan du uploade dokumenterne manuelt, ved at trykke på "Vælg filer".

4.

Du skal læse og underskrive samtykkeerklæringen, og efterfølgende underskrive med dit NemID. Du skal indtaste dit bruger-id samt adgangskode, og herefter trykke på ”Næste”.

5.
Forstør
Forstør

Såfremt vi kan tilbyde dig et højere lånebeløb end hvad du har valgt, kan du klikke på "Ændre lånebeløb". Vælg ønsket beløb og klik på ”Bekræft og gem”.