Sådan ændrer du kreditgrænsen

På Min Side kan du se din kreditgrænse. Det er kun muligt at ansøge om forhøjelse af kreditgrænsen via Min Side. Her kan du også justere din kreditgrænse indenfor den fastsatte limit, og sætte en spærring på for automatisk forhøjelse. 

1.
Forstør
Forstør

Når du er logget ind på Min Side. Tryk på ”Kreditkort”.

2.
Forstør
Forstør

Herefter tryk på ”Kreditgrænse”.

3.
Forstør
Forstør

I denne oversigt kan du se din nuværende kreditgrænse. I punktet ”Justere kreditgrænse” er det muligt at forhøje kreditgrænsen til et forhåndsberegnet beløb. Såfremt du allerede har den maksimale kredit på kortet, er du nødt til at ansøge om at forhøje kreditgrænsen. Dette gør du ved klikke på ”Gå til ansøgningsskema” som vist her.

4.
Forstør
Forstør

Såfremt du ønsker at reducere kreditgrænsen, kan du ændre denne under ”Justere kreditgrænse”. Bemærk venligst at det ikke er muligt at nedjustere kreditgrænsen, hvis du har et udestående på mere end den gældende kreditgrænse. I dette tilfælde vil du få beskeden, at det ikke er muligt at reducere kreditgrænsen. Såfremt det er muligt at nedjustere kreditgrænsen, kan du gøre dette i scroll-down menuen, hvor der her vil fremkomme forskellige alternativer. Det er ikke muligt at indtaste kreditgrænsen manuelt. Når du har valgt den ønskede kreditgrænse, trykker du på ”Gem”.

5.
Forstør
Forstør

For at sætte en spærring på for forhøjelse af din kredit, trykker du på ”Spærring mod kreditforhøjelse”, og krydser af i rubrikken ”Reserver mod kreditforhøjelse”. Herefter trykker du på ”Gem”.