Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Sidefod med sikkerhedsmelding i e-mails fra Bank Norwegian

Vi inkluderer denne sikkerhedsmelding med dit navn og e-mailadresse, for at hjælpe dig med at adskille autentiske e-mails fra Bank Norwegian, fra såkaldt internet hacking (phishing). Phishingmails ser ofte legitime ud men vil antageligvis ikke indeholde personlig information, som dit navn og e-mailadresse. I tillæg kan disse phishingmails indeholde links til skadelige hjemmesider, eller hjemmesider som forsøger at indhente sensitive oplysninger på upassende vis.

Sikkerhedsmeldingen i sidefoden er ingen garanti for, at e-mailen er legitim, men den kan give dig yderligere tryghed om, at e-mailen faktisk kommer fra Bank Norwegian. De fleste e-mails som indeholder phishing sendes til et højt antal forskellige e-mailadresser, og indeholder ikke navn og e-mailadresse. Svindlere kan også benytte phishing til at indsamle sensitive oplysninger som brugernavn, kortinformation og password. Du kan lære mere om, hvordan du identificerer phishing her

Hvis du mistænker, at der er nogen, som udgiver sig for at være fra Bank Norwegian for at snyde sig til sensitive oplysninger, bedes du tage kontakt med vores kundeservice.