Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Dagligvareforsikring – en værdifuld og gratis forsikring for alle med et Bank Norwegian-kort

Udgivet: 15.10.2021

Da coronapandemien gjorde sit indtog og ændrede folks dagligdag, og for nogle også deres arbejdssituation, lancerede Bank Norwegian en dagligvareforsikring, som en del af Bank Norwegian-kortet. Målet med forsikringen er at bidrage til, at kunder som mister deres arbejde eller bliver sygemeldt skulle få en lidt lettere hverdag.

Havde ikke hørt om dagligvareforsikring før

En af mange som benyttede sig af dagligvareforsikringen, var norske Kai Hoel. Han havde arbejdet i det norske postvæsen siden 1975, og blev sygemeldt i perioden december 2020 til januar 2021. Kai havde været kunde i Bank Norwegian i mange år, og brugt Bank Norwegian-kortet i stor grad.  

- Jeg havde ikke hørt om den type forsikring tidligere. Jeg så på Bank Norwegians hjemmeside for at se, om der var noget nyt, og opdagede så dagligvareforsikringen. Jeg undersøgte, hvad forsikringen gik ud på, og jeg fandt ud af, at jeg var dækket gennem forsikringen, som er inkluderet i Bank Norwegian-kortet. Derfor kunne jeg benytte mig af tilbuddet, fortæller Kai.

Dagligvareforsikringen er gratis for alle kunder, der er indehavere af Bank Norwegian-kortet. Forsikringen giver dig en engangsudbetaling på op til 7.000 kr. hvis du bliver sygemeldt eller mister dit arbejde. Erstatningen beregnes på baggrund af, hvad du i gennemsnit har brugt på dagligvare foretaget med Bank Norwegian-kortet i løbet af de tre sidste måneder.

Enkelt for kunderne

Det kan være en stor stressfaktor at miste sit arbejde eller at blive sygemeldt. Mange har forsikringer gennem sine betalingskort, men det er desværre udbredt ikke at vide, hvad forsikringerne rent faktisk dækker. Det er vigtigt for os, at det er nemt at forstå hvilke fordele og forsikringer, som Bank Norwegian-kortet indeholder. Derudover skal det være nemt at være kunde.

Da Kai benyttede sig af dagligvareforsikringen, oplevede han, at det var ukompliceret at anmelde en skade på dagligvareforsikringen.

- Det var en enkel og overskuelig proces, også selvom jeg skulle finde ud af et par ting selv, siger Kai.

Kai har et råd til andre, som har mistet deres arbejde eller som bliver sygemeldt: undersøg hvilke betingelser og fordele du måtte have på dit betalingskort. Det kan især være vigtigt for dem, som måske har lidt færre penge at gøre godt med i hverdagen, siger Kai.