Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Brug mikrokortet – det er nemt og kan bruges overalt

En som bruker holder et armbånd med mikrokortet inntil en betalingsterminal

Bank Norwegians mikrokort er et smart alternativ til dig, som ønsker at lade pengepungen blive hjemme. Med kortet på armen kan du foretage dine køb på et øjeblik!

Mikrokortet er på størrelse med et SIM-kort, og leveres med et armbånd og en lomme hvori man kan lægge mikrokortet. Lommen kan efterfølgende fæstes til alle urremme - også til almindelige mekaniske urer. Alle indehavere af et Bank Norwegian kreditkort kan bestille et mikrokort gratis. Mikrokortet er desuden vandtæt, så du behøver ikke tage mikrokortet af, selvom du skal en tur på stranden, i svømmehallen eller ud at løbe.

Mikrokortet er kontaktløst, så du holder blot mikrokortet op mod kortterminalen, når du skal betale. Mikrokortet kan bruges i alle fysiske butikker, hvor du kan betale med kort. På Min Side og i app’en ser du hvilke transaktioner, der er foretaget med kreditkortet, og hvilke der er foretaget med mikrokortet.

Hvis du ikke har et smartwatch, som understøtter kontaktløse betalinger med Google Pay, Fitbit Pay eller Garmin Pay, kan Bank Norwegian tilbyde et mikrokort. Kortet opbevares i det medfølgende armbånd eller i lommen. Dette gør det enkelt at betale kontaktløst overalt!

Kontaktløs betaling er sikkert

Det er sikkert at bruge mikrokortet til kontaktløs betaling, og da du indtaster PIN-koden sjældnere end ved almindelige chip-betaling, er der lavere risiko for, at dit mikrokort bliver misbrugt. Mikrokortet er også mere anonymt end et almindeligt betalingskort. Vi sender mikrokortet til dig inaktivt, så du skal aktivere det i app'en eller på Min Side, inden du kan tage det i brug.

Som andre kontaktløse kort skal du, når du bruger mikrokoret, indtaste din PIN-kode på terminalen, hvis dit køb overstiger et vist beløb. Dette gør det vanskeligt at misbruge kortet.

Skulle du være uheldig at miste dit mikrokort, kan du spærre kortet i Bank Norwegian app’en. Det er vigtigt, at du spærrer dit mikrokort, hvis du opdager, at du har mistet det.

Mikrokort

Ønsker du et kontaktløst mikrokort?

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.