Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Optjen CashPoints

Spar op til din næste rejse

CashPoints er Norwegian Airlines’ egen valuta. CashPoints optjeningen starter automatisk så snart du har tilknyttet dit kort til din Reward-profil.

Søg om Bank Norwegian-kortet
Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Optjen CashPoints

Den hurtigste måde at optjene CashPoints på, er ved at anvende dit kreditkort fra Bank Norwegian. Bruger du Bank Norwegian-kortet i hverdagen, kan du med andre ord optjene til næste ferie.

1 CashPoint = 1 NOK.

Anvend CashPoints

CashPoints er som penge. 1 CashPoint = 1 norsk krone.

Du kan anvende dine CashPoints til at købe flybilletter hos Norwegian, uanset rute og afgang.

Du kan også anvende CashPoints til at købe tillægstjenester, som ekstra bagage, sædereservation og billetændringer.

Sådan optjener du CashPoints 

Når du anvender dit Bank Norwegian-kort, får du:

 • 0,5 % optjening på varekøb – både i Danmark, i udlandet og på internettet 
 • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter hos Norwegian
 • 5 %  CashPoints på alle Flex-billetter hos Norwegian

* Bonusoptjening gælder for kortbrug op til kr. 150 000 pr. kalenderår. Den årlige grænse gælder for både cashback og CashPoints.

Fuld oversigt

Du kan nemt følge din CashPoints optjening i Bank Norwegian-appen eller på Min Side. På din Reward-profil har du også fuld oversigt over din CashPoints-saldo.

Tilfælde som ikke indgår i optjeningen af CashPoints

 • Kontanthævning i Danmark og udlandet
 • Overførsel til NemKonto
 • Pengeoverførsler (f.eks. overførsler via MobilePay)
 • Køb hos andre flyselskaber end Norwegian
 • Kortbrug som overstiger kr. 150 000 pr. kalenderår   

Spørgsmål og svar

For at optjene CashPoints må du koble dit kreditkort til din Reward-profil. Se hvordan du gør dette i denne brugervejledning.

Regler for optjeningen af CashPoints:

 • 0,5 % optjening på varekøb - i Danmark, udlandet og på internettet*
 • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter hos Norwegian
 • 5 % CashPoints på alle Flex-billetter hos Norwegian

*Gælder ikke ved køb af flybilletter.

Optjeningen af CashPoints gælder for kortbrug op til kr. 150 000 pr. kalenderår. Den årlige grænse gælder for både cashback og CashPoints. 

Der optjenes heller ikke CashPoints ved kontanthævninger, overføringer fra kreditkortet til NemKonto, pengeoverføringer og køb af flybilletter hos andre flyselskaber end Norwegian.

Optjente CashPoints for køb af flybilletter hos Norwegian, tildeles af Reward efter rejsen er gennemført.

 

Du optjener ikke CashPoints ved overføringer til NemKonto eller andre pengeoverførsler, som f.eks. via MobilePay. Dette gælder også ved betaling af fakturaer via tjenester som Klarna.

For at optjene CashPoints når du anvender dit kreditkort, må du koble dit kort til din profil hos Norwegian Reward

Inde på Min Side og i appen, kan du se en oversigt over dine optjente CashPoints. Vi overfører optjente CashPoints til din Reward-profil, en gang om ugen. Dette sker hver onsdag.

Hvis du mangler CashPoints i forbindelse med en aftale som du har indgået med en samarbejdspartner hos Norwegian Reward, kan du finde mere information om dette her, eller kontakte Norwegian Reward.

Hvis nogle andre har bestilt og betalt for din rejse, har du mulighed for at efterreigstrere CashPoints inden for 30 dage efter afrejse. For at efterregistrere CashPoints skal du have en Reward-profil. Du kan efterregistrere CashPoints her.

Dine CashPoints er gyldig i det år, du optjener dem, plus 2 år.
CashPoints på gavekort er gyldig i indeværende år, plus 1 år fra købstidspunktet.

Vi har ikke tilgang til at se din status over optjente CashPoints. Men du kan selv tjekke om du har CashPoints som udløber i år, dette ved at logge ind på din Reward-profil.

For at rejse- og afbestillingsforsikringen skal gælde, må minimum 50 % af de anvendte CashPoints være optjent med kreditkortet. Når du anvender CashPoints til at betale en del af en rejse, er det kun de faktiske omkostninger (betalt i kroner) som erstattes ved afbestilling. CashPoints erstattes ikke.

Det er kun mulig at reklamere på køb som er udført med kreditkortet. Der er derfor ingen reklamationsret for anvendte CashPoints, da dette er en bonusordning og ikke en VISA-transaktion.

Med Bank Norwegian-kortet kan du frit vælge, om du vil optjene cashback eller CashPoints på dine varekøb. Mens cashback giver dig penge som du kan bruge til at betale din kreditkort-faktura, giver CashPoints dig point som du kan bruge ved køb af flyrejser med Norwegian.

Med begge fordelsprogrammer optjener du 0,5 % på varekøb op til kr. 150 000 pr. kalenderår.

CashPoints passer godt til dig som rejser meget, eller hvis du ønsker en fast og sikker opsparing til næste rejse.Cashback er derimod det mest fleksible fordelsprogram, da pengene ikke er forbeholdt rejser.

Det foretrukne hverdagskort

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.
Ansøg om kreditkort