Logo Bank Norwegian a part of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Optjen CashPoints

Spar op til din næste rejse

CashPoints er Norwegian Airlines’ egen valuta. CashPoints optjeningen starter automatisk så snart du har tilknyttet dit kort til din Reward-profil.

Søg om Bank Norwegian-kortet
Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Optjen CashPoints

Den hurtigste måde at optjene CashPoints på, er ved at anvende dit kreditkort fra Bank Norwegian. Bruger du Bank Norwegian-kortet i hverdagen, kan du med andre ord optjene til næste ferie.

1 CashPoint = 1 NOK.

Anvend CashPoints

CashPoints er som penge. 1 CashPoint = 1 norsk krone.

Du kan anvende dine CashPoints til at købe flybilletter hos Norwegian, uanset rute og afgang.

Du kan også anvende CashPoints til at købe tillægstjenester, som ekstra bagage, sædereservation og billetændringer.

Sådan optjener du CashPoints 

Når du anvender dit Bank Norwegian-kort, får du:

 • 0,5 % optjening på varekøb
 • 1 % optjening ved anvendelse af kortet i udlandet
 • 2 % optjening på opladning af elbil*
 • 2 % optjening på kollektiv transport*
 • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter hos Norwegian
 • 5 %  CashPoints på alle Flex-billetter hos Norwegian

*Ekstra optjening forudsætter at salgsstedet er katogoriseret som leverandør af opladning for elbiler/kollektiv transport. Du kan læse mere om dette her.

Fuld oversigt

Du kan nemt følge din CashPoints optjening i Bank Norwegian-appen eller på Min Side. På din Reward-profil har du også fuld oversigt over din CashPoints-saldo.

Tilfælde som ikke indgår i optjeningen af CashPoints

 • Kontanthævning i Danmark og udlandet
 • Overførsel til NemKonto
 • Pengeoverførsler (f.eks. overførsler via MobilePay)
 • Køb hos andre flyselskaber end Norwegian

Spørgsmål og svar

For at optjene CashPoints må du koble dit kreditkort til din Reward-profil. Se hvordan du gør dette i denne brugervejledning.

Regler for optjeningen af CashPoints:

 • 0,5 % optjening på varekøb*
 • 1 % optjening på brug af kort i udlandet
 • 2 % optjening på opladning af elbil
 • 2 % optjening på kollektiv transport**
 • 3 % CashPoints på alle LowFare-billetter hos Norwegian
 • 4 % CashPoints på alle LowFare+-billetter hos Norwegian
 • 5 %  CashPoints på alle Flex-billetter hos Norwegian

*Gælder ikke ved køb af flybilletter.
**Med kollektiv transport menes tog, bus, metro osv. Ekstra optjening forudsætter at salgsstedet er katogoriseret som leverandør af opladning for elbiler/kollektiv transport. Læs mere her.

Der optjenes ikke CashPoints ved kontanthævninger, overføringer fra kreditkortet til NemKonto, pengeoverføringer og køb af flybilletter hos andre flyselskaber end Norwegian. 

Optjente CashPoints for køb af flybilletter hos Norwegin, tildeles af Reward efter rejsen er gennemført.

For at optjene ekstra CashPoints når du betaler for kollektiv transport eller ladning af elbil, med Bank Norwegian-kortet, skal salgsstedet være registreret med korrekt MCC-kode. MCC-koder er et system fra VISA, som kategoriserer virksomheder efter hvilke typer af varer eller tjenester de tilbyder. Det er virksomheden selv som er ansvarlig for at registreringen af MCC-koden er korrekt. Bank Norwegian har derfor ikke mulighed for at påvirke hvilke kategorier et salgssted er registreret under.

 • For at optjene ekstra CashPoints på ladning af elbil skal slagsstedet være registreret med MCC-koden 5552.

 • For at optjene ekstra CashPoints på kollektiv transport skal slagsstedet være registreret med MCC-koderne 4111, 4113 eller 4131.

Du optjener ikke CashPoints ved overføringer til NemKonto eller andre pengeoverførsler, som f.eks. via MobilePay. Dette gælder også ved betaling af fakturaer via tjenester som Klarna.

For at optjene CashPoints når du anvender dit kreditkort, må du koble dit kort til din profil hos Norwegian Reward

Inde på Min Side og i appen, kan du se en oversigt over dine optjente CashPoints. Vi overfører optjente CashPoints til din Reward-profil, en gang om ugen. Dette sker hver onsdag.

Hvis du mangler CashPoints i forbindelse med en aftale som du har indgået med en samarbejdspartner hos Norwegian Reward, kan du finde mere information om dette her, eller kontakte Norwegian Reward.

Hvis en anden har betalt for din rejse, eller hvis du ikke var logget ind på din Reward-profil, da du bestilte rejsen, kan du efterregistrere dine optjente CashPoints fra den pågældende rejse inden for 30 dage efter at rejsen er gennemført. Du kan efterregistrere rejsen på Norwegian Rewards hjemmeside.

Dine CashPoints er gyldig i det år, du optjener dem, plus 2 år.
CashPoints på gavekort er gyldig i indeværende år, plus 1 år fra købstidspunktet.

Vi har ikke tilgang til at se din status over optjente CashPoints. Men du kan selv tjekke om du har CashPoints som udløber i år, dette ved at logge ind på din Reward-profil.

For at rejse- og afbestillingsforsikringen skal gælde, må minimum 50 % af de anvendte CashPoints være optjent med kreditkortet. Når du anvender CashPoints til at betale en del af en rejse, er det kun de faktiske omkostninger (betalt i kroner) som erstattes ved afbestilling. CashPoints erstattes ikke.

Det er kun mulig at reklamere på køb som er udført med kreditkortet. Der er derfor ingen reklamationsret for anvendte CashPoints, da dette er en bonusordning og ikke en VISA-transaktion.

Med Bank Norwegian-kortet kan du frit vælge, om du vil optjene cashback eller CashPoints på dine varekøb. Mens cashback giver dig penge, som du kan bruge til at betale din kreditkort faktura, giver CashPoints dig point, som du kan bruge på billigere flyrejser med Norwegian.

Begge fordelsprogrammer giver 0,5 % optjening på almindelige varekøb i Danmark*. Vælger du CashPoints, har du dog mulighed for at optjene ekstra bonuspoint i udlandet og på bestemte varekategorier – såsom kollektiv transport, opladning af elbil samt flybilletter hos Norwegian.

CashPoints passer derfor godt til dig som rejser meget, eller hvis du ønsker en fast og sikker opsparing til næste rejse.

Cashback er derimod det mest fleksible fordelsprogram, da pengene ikke er forbeholdt rejser.

*Gælder op til 150.000 kr pr. kalenderår.

Det foretrukne hverdagskort

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.
Ansøg om kreditkort