To sikkerhetsanalytikere som ser på en laptop og overvåker Bank Norwegian kredittkort transaksjoner.

Sikkerhed

Hos Bank Norwegian har vi sikkerhedssystemer, som forebygger svindel og overvåger korttransaktionerne døgnet rundt.

Kreditkort er sikkert

Din sikkerhed er varetaget, når du handler med Bank Norwegians kreditkort. I de fleste tilfælde er kreditkort det sikreste betalingsmiddel mod svindel og uærlige sælgere.

Du får op til 45 dage med rentefri kredit, når du betaler med Bank Norwegians kreditkort. Dette indebærer, at banken som oftest kan hjælpe dig med at få pengene tilbage, hvis du bliver udsat for svindel, eller hvis der er nogen mangler ved den vare, du har købt.

Vi hjælper dig ved reklamation, konkurs eller svindel

Har du købt et par sko på nettet og aldrig modtaget dem, eller opdaget at tingen, du har købt har betydelige fejl eller mangler? Hvis du har foretaget købet med Bank Norwegian-kortet, kan vi hjælpe dig i de fleste tilfælde, hvis du skal reklamere over et produkt.

Handler du på nettet, kan du desuden risikere, at produktet du har købt, ikke er som det burde: jakken du har bestilt er måske en kopivare, uret fungerer ikke, skoene er en forkert farve osv. I nogle svindeltilfælde kan Bank Norwegian hjælpe dig med at få pengene tilbage for købet.

Vi passer på dit kort

Kommer dine kortoplysninger på afveje, risikerer du, at kortet bliver misbrugt. Hos Bank Norwegian har vi sikkerhedssystemer, som forebygger svindel og overvåger korttransaktionerne døgnet rundt. Opdager vi mistænkelige transaktioner, kontakter vi dig med det samme.

Hverdagskortet du kan stole på

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.