Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

ID-tyveriforsikring

149 kr. pr. år

Med en ID-tyveriforsikring får du hjælp til at dække omkostningerne i forbindelse med at få orden på sagerne, hvis du skulle blive udsat for identitetstyveri.

Bestil ID-tyveriforsikring

Dækning

En stor del af vores hverdag foregår online. Dette har mange fordele, men også nogle ulemper. At eksponere personlig information som navn, adresse, kontonummer/kreditkortnummer og CPR-nummer øger alt sammen risikoen for, at din identitet kan misbruges.

  • Dækker juridisk bistand på op til 1.000.000 kr.
  • Dækker tabt indtægt på op til 200.000 kr.
  • Omkostninger i forbindelse med at få genoprettet identiteten
  • Gælder kortholder og dennes husstand

Pris

ID-tyveriforsikring149 kr. pr. år

Forsikringspræmien belastes på Bank Norwegian-kortet og fornyes automatisk hvert år frem til aftalen opsiges.

Spørgsmål og svar

ID-tyveri er uberettiget brug af en anden persons oplysninger. Et typisk misbrug kan være at ansøge om kredit, indgå låneaftaler eller køb af varer online.

For at undgå ID-tyveri, er det vigtigt at du passer på dine passwords og aldrig deler dine personlige informationer med andre, heller ikke familiemedlemmer, politiet eller banken. Personlige informationer som ikke skal deles med andre er CPR-nummer, kort- og kontooplysninger, log ind oplysninger til MitID og andre personfølsomme oplysninger. 

I oversigten herunder kan du se, hvad forsikringen koster:

Præmie 149 kr. pr. år
Skat 1,30 kr. pr. år
Totalt 150,30 kr. pr. år

Du bliver faktureret beløbet på den førstkommende faktura, efter du har bestilt forsikringen. Din forsikring fornyes automatisk indtil den opsiges.

Forsikringen kan kun købes af indehavere af et gyldigt kreditkort fra os. Kortindehavere, som tegner forsikringen, bliver opkrævet forsikringspræmien på kreditkortkontoen ifølge faktura.

Forsikringen kan bestilles samtidig med at du ansøger om dit kreditkort. Den kan også bestilles inde på Min Side. Klik her på «forsikring» efterfulgt af «ID- tyveri forsikring». På Min Side kan du også se en samlet oversigt over de forsikringer, som vi tilbyder. 

Dækning

Forsikringsdækning i DKK

Omkostninger til juridisk bistand

kr 1.000.000 pr. år

Tabt indtægt

kr 200.000 pr. år

Administrative omkostninger

kr 20.000 pr. år


Du finder forsikringsvilkårene her.

ID-tyveriforsikringen hjælper i de tilfælde, hvor du har fået stjålet personlig dokumentation, og hvor det er brugt til eksempelvis at optage lån eller køb i din identitet. Forsikringen giver dig mulighed for at arrangere juridiske eksperter, som kan hjælpe dig med at komme på fode igen efter et ID-tyveri.

Hvis uheldet sker, og du bliver udsat for tyveri af dit pas, kreditkort eller online bankoplysninger og ikke ønsker at skulle bruge tid og ressourcer på at sætte dig ind i dine rettigheder og reglerne på området, så er dette den helt rigtige forsikring for dig.

Forsikringen dækker 24 timer i døgnet i hele verden. Den dækker indhold, der er publiceret på dansk, norsk, svensk eller engelsk.

Forsikringen gælder for indehaveren af et gyldigt kreditkort fra os, samt kortholders familie, hvor der er tegnet ID-tyveriforsikring, dvs.:

  • Din ægtefælle/registret partner/samlever.
  • Jeres børn, stedbørn, adoptivbørn og plejebørn under 21 år

Børn

  • Medforsikrede børn skal enten have folkeregisteradresse hos dig eller hos sin anden forælder.
  • Adoptivbørn er omfattet af forsikringen, når du/I har overtaget den daglige omsorg for barnet.
  • Surrogatbørn er omfattet af forsikringen, når de efter fødslen er udskrevet af hospitalet.

Hvis du ønsker at opsige din forsikring, kan du gøre dette på Min Side/i appen, eller ved at sende en skriftlig bekræftelse til mail@banknorwegian.dk. Opsigelsen vil træde i kraft ved næste fakturering.

 Betaling med blå kreditkort nærbillede.

Det foretrukne hverdagskort

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.