Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Kom i gang med smartwatch-betaling

Har du kreditkortet fra Bank Norwegian, kan du betale med dit smartwatch. Læs med og lær hvordan du kommer i gang med kontaktløs smartwatch-betaling – det er både nemt og sikkert.

Det er nemmere end nogensinde at betale, og nu behøver du ikke engang et fysisk kort for at foretage et køb. Med kreditkortet fra Bank Norwegian kan du betale med et stort udvalg af Fitbit og Garmin smartwatches.

For at kunne betale på denne måde, kræver det, at du har et smartwatch som understøtter Garmin Pay eller Fitbit Pay. Derudover har du brug for et kort, som er kompatibel med disse betalingsløsninger, noget netop Bank Norwegians kreditkort er.

I dag er alle terminaler i Danmark kontaktløse, hvilket betyder, at du kan betale med smartwatch alle steder, der tager imod kortbetaling! Du kan derfor lade pengepungen blive hjemme, og stadigvæk have en betalingsmulighed ved hånden. Smartwatch-betaling fungerer ved alle købstyper - både små som store. Når du har koblet dit kreditkort til dit smartwatch, er du klar til at betale med uret.

Hvor sikkert er det at betale med smartwatch?

Det er lige så sikkert at betale med smartwatch, som det er at betale med et fysisk kort - om ikke mere sikkert.

Årsagen til dette er, at uret ikke gemmer din kortinformation. Samtidig vil dit smartwatch bede dig om at indtaste din kode en gang i døgnet, samt når du har taget uret af håndleddet. Dette betyder, at andre ikke kan betale med dit smartwatch, hvis du skulle være uheldig at miste det.

Når du betaler med smartwatch, indtaster du din PIN-kode sjældnere, end hvis du bruger det fysiske kort med almindelig chip-betaling. Dermed er der mindre risiko for, at uvedkommende ser din PIN-kode, og efterfølgende kan misbruge den.

Sådan tilføjer du dit kort

Det eneste du behøver at gøre, er at registrere dit kortnummer, udløbsdato og CVV2-koden i app’en på enheden, hvor du ønsker at bruge smartwatch-betaling. Husk, at du kan betale med smartwatch og mobiltelefonen ved alle terminaler, der accepterer kontaktløs betaling. Du får nøjagtig de samme fordele, som når du benytter det fysiske det fysiske kreditkort.