Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Det er sikkert at betale med kreditkort

Betaling med blå kreditkort nærbillede.

Din sikkerhed er varetaget, når du handler med Bank Norwegians kreditkort. I de fleste tilfælde er kreditkort det sikreste betalingsvalg i kampen mod svindlere.

Med Bank Norwegians kreditkort, Norwegian-kortet, kan du handle trygt vel vidende at banken varetager dine interesser. Dette indebærer, at banken kan hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis du skulle være uheldig at blive svindlet, eller hvis der er noget galt med produktet, du har købt.

Vi hjælper dig ved reklamation, konkurs eller svindel

Har du købt et par sko på nettet og aldrig modtaget dem, eller har du opdaget, at produktet du har købt har væsentlige fejl og mangler? Når du foretager køb med Norwegian-kortet, kan Bank Norwegian i mange tilfælde hjælpe dig i en reklamationssag, hvis du møder modstand fra sælgeren, som har solgt dig produktet.

Når du handler på nettet, kan du desuden risikere, at produktet du har købt ikke er, som det skal. Måske er jakken rent faktisk en kopivare, eller uret er i en dårligere kvalitet, end det der fremgik af hjemmesiden? I nogle svindeltilfælde kan Bank Norwegian hjælpe dig, med at få dine penge tilbage.

Tre tips til sikker nethandel

  • Betal med kreditkort når du handler.
  • Er prisen for god til at være sand, er den ofte det.
  • Søg på netbutikken på Google og se, hvad andre har af erfaring med netbutikken.

Vi passer på dit kort

Kommer dine kortoplysninger på afveje, risikerer du, at kortet bliver misbrugt. Hos Bank Norwegian har vi sikkerhedssystemer, som forebygger svindel og overvåger korttransaktionerne døgnet rundt. Opdager vi mistænkelige transaktioner, kontakter vi dig med det samme.