Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Brug Bank Norwegian-kortet på Black Friday i år

Handledagen Black Friday sætter nye kortrekorder for hvert år som går. Betaler du med dit Bank Norwegian-kort, er du sikker på at handelen gennemføres sikkert.

I år falder Black Friday fredag 27. november, og dette er dagen hvor butikker verden over sætter priserne ned på en mængde varer. Dette betyder, at du virkelig kan gøre et kup på ting, du har brug for, men samtidig må du undgå et par shopping-fælder.

For at være sikker på, at handelen gennemføres sikkert, anbefales det, at du bruger kreditkort, når du handler. Bank Norwegians Visa kreditkort varetager dine forbrugerrettigheder, hvis du skulle være uheldig med et køb!

For godt til at være sandt?

Virker tilbudet for godt til at være sandt? Så er det mest sandsynlig også det. Brug denne tommelfingerregel, når du skal købe noget, og specielt på en aktiv handledag som Black Friday.

Du bør være ekstra opmærksom på falske tilbud og svindlere denne dag. Falske tilbud er tilbud, hvor sælgeren sætter en forkert førpris eller opjusterer prisen nogle uger før Black Friday, for så at sætte prisen betydeligt ned, når fredagen kommer. I realiteten sætter de prisen tilbage til der, hvor den var for nogle uger siden, bare for at give indtryk af, at du sparer flere penge.

I disse tilfælde kan det være smart at følge med på prisudviklingen et stykke tid før. Dette kan du gøre på sider som prisjagt.dk og pricerunner.dk. De overvåger prisændringerne, og på den måde kan du se, hvad en sandsynlig førpris var på en bestemt vare. Du kan også oprette et prisvarsel, og få besked når priserne ændrer sig – dette kan være nyttigt gennem hele året.

Husk: Nethandel har fortrydelsesret, men dette gælder ikke alle køb i fysiske butikker

Køber du varer i fysisk butik, er det op til butikken, om de vælger at tilbyde returret. Det kan derfor være en god idé, at du spørger i butikken, hvilke regler de har for retur- eller bytteret. Hermed er du sikker på, om du kan bytte varen, hvis du skulle ombestemme dig.

Handler du derimod på nettet, har du altid 14 dages fortrydelsesret, da du ikke har mulighed til at undersøge varen, før du køber den. Du vil ofte få en fortrydelsesretsblanket tilsendt sammen med kvitteringen på mail.

Stemmer produktet ikke overens med dét, du så i netbutikken? Så kan du klage over produktet. Hvis netbutikken ikke er medgørlige, kan du reklamere til os i Bank Norwegian, og så hjælper vi dig med at få dine penge tilbage i det omfang, det er muligt.

Vi hjælper dig ved konkurs, svindel og reklamation

Når du betaler med Bank Norwegian-kortet, kan Bank Norwegian i mange tilfælde hjælpe dig i en reklamationssag, hvis du møder modstand fra sælgeren. Har tingen, du har købt mangler eller fejl, eller er varen, du har fået leveret, ikke dén du bestilte? Så kan du enkelt indsende en reklamation til os.

Du kan også indsende en reklamation til os, hvis butikken du har handlet hos går konkurs før reklamationsfristen er ovre. Dette giver dig en ekstra sikkerhed. Hvis du har købt et ophold på et hotel, som går konkurs inden afrejse, kan du også reklamere til os. 

I mange svindeltilfælde og reklamationssager, kan Bank Norwegian hjælpe dig med å få dine penge tilbage, derfor er Bank Norwegian-kortet et sikkert kort at have på hånden under årets Black Friday! Husk, at du også kan betale med Bank Norwegian-kortet ved at tilføje kortet på dit smartwatch eller på mobilen.