Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os

Norwegian-kortet

Kortet du kan bruge året rundt

  • Årsafgift 0 kr.
  • Ingen afgift når du hæver - i Danmark og i udlandet
  • CashPoints-optjening på køb
  • Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring

Har jeg brug for et kreditkort?

Du har sikkert et Dankort fra din daglige bank, men har du tænkt på, at det er en god idé med et kreditkort, som et supplement? Norwegian-kortet har en rentefri periode på op til 45 dage, når du betaler med kortet. Betaler du den anvendte kredit tilbage inden forfald, påløber der ikke renter. Norwegian-kortet har også andre fordele, som du kan læse mere om herunder.

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Der er ikke taget højde for, at kreditten er rentefri i op til 45 dage. Forudsætter at fakturaen modtages digitalt.

Optjen ekstra bonus på Norwegian-flybilletter

  • 4 % af billetprisen i CashPoints på LowFare-billetter

  • 10 % af billetprisen i CashPoints på Flex-billetter

CashPoints-optjening er på netto billetpris, ekskl. skatter og afgifter. Du optjener blot CashPoints på egne rejser.

Forvandl hverdagen til ferie med CashPoints!

Norwegian-kortet er et kreditkort, som du kan bruge hjemme og på ferie. Når kortet er koblet til din Reward-profil, optjener du CashPoints på dine køb. Du kan bruge de optjente CashPoints, til at købe flybilletter, bagage og sædereservation hos Norwegian. Norwegian Reward har udvalgte samarbejdspartnere, hvor du også optjener CashPoints. Læs mere her.

CashPoints-optjening

  • Optjen bonus i form af 1 % CashPoints på dine køb op til 75.000 DKK pr. kalenderår
  • Hvis du bruger kortet for mere end 75.000 DKK, optjener du 0,5 % CashPoints
  • For at optjene CashPoints, må du knytte dit kort til din Reward-profil

Inkluderet rejse- og afbestillingsforsikring

Når du betaler mindst 50 % af din rejse med Norwegian-kortet, får du en rejse- og afbestillingsforsikring inkluderet. Forsikringen dækker kortholder og dennes husstand, alternativt op til 3 medrejsende.

Oplev verden med Norwegian-kortet og spar penge

Når du benytter Norwegian-kortet i udlandet, får du CashPoints på varekøb og tjenesteydelser. Ved anvendelse af Norwegian-kortet i udlandet, anbefaler vi, at du betaler i den lokale valuta, da du normalt vil få en bedre kurs hos VISA.

Når du bruger Norwegian-kortet i anden valuta end dansk, skal du betale et valutatillæg. Dette tillæg bruges til at dække bankens veksleomkostninger. For Norwegian-kortet er tillægget på 1,75 % af den valutakurs, som VISA fastsætter. Andre danske betalingskort har typisk et valutatillæg på 1,50-2,20 %.

Norwegian-kortet - bedste kreditkort i Europa!

Vi er stolte af at have vundet prisen, for bedste kreditkort i Europa i 2019.

Læs mere på freddieawards.com

 

Få overblik med app'en

I vores app ser du alle transaktioner umiddelbart efter, du har foretaget et køb. Du kan også se de CashPoints, som du har optjent med Norwegian-kortet, og overføre penge til din NemKonto. Du kan også se din PIN-kode og dine fakturaer i app'en. Funktionen "Mine Køb" viser dig, hvad du har brugt af penge i en vis periode. Oversigten viser bogførte transaktioner fordelt i kategorier, så nu er det nemt at se, hvor mange penge der f.eks. går til transport og dagligvarer hver måned. 

Brug kortet kontaktløst

Den kontaktløse funktion aktiveres automatisk første gang du bruger kortet med chip og PIN-kode. Efterfølgende holder du blot kortet tæt på kortterminalen, indtil du hører et bip, hvorefter den kontaktløse betaling er gennemført. Kontaktløs betaling fungerer på alle beløbstørrelser, men på beløb over 350 DKK skal du indtaste din PIN-kode.

Kontaktløs betaling er en hurtig og sikker måde at betale på, da du ikke skal indtaste din PIN-kode. Af sikkerhedsmæssige årsager vil du dog med jævne mellemrum blive bedt om at indtaste din PIN-kode.