Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Log ind
KreditkortLånOpsparingForsikringerKundeserviceOm os
To kvinner som holder hender med hver sitt Bank Norwegian mikro kredittkort festet til klokkereimen.

Mikrokort

Bank Norwegians mikrokort er et smidigt betalingsalternativ til dig, som ønsker at lade pengepungen blive hjemme.

For at kunne bestille et mikrokort, kræver det, at du også har Bank Norwegian-kortet. Mikrokortet har ingen kortgebyr.

Bestil mikrokort for 0 kr.

Mikrokort

Med det kontaktløse mikrokortet fra Bank Norwegian har du altid et betalingsalternativ ved hånden. Det kan være smart i en aktiv hverdag, når du træner, på storbyferien eller på stranden.

Har du ikke Bank Norwegian-kortet?

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Sådan kommer du igang med mikrokortet

 • Bestil

  Log ind på Min side og bestil dit mikrokort.

  Pris: 0 kr.

  Bestil mikrokort
 • Illustrasjon av Bank Norwegian mikro kredittkort som sette inn i det medfølgende blå armbåndet

  Put mikrokortet i armbåndet

  Mikrokortet kommer med posten efter ca. 7 hverdage. Put mikrokortet i armbåndet, som fulgte med. Log ind på Min Side for at aktivere dit mikrokort.

 • Illustrasjon som betaler med Bank Norwegian mikro kredittkortet på en kontaktløs betalingsterminal

  Betal

  Brug armbåndet til at betale i terminaler, som accepterer kontaktløse betalinger.

Bank Norwegian sitt mikro kredittkort i en silikonholder som er festet en klokkereim.

Har du ikke kreditkortet fra Bank Norwegian?

Eksempel: Saml. kreditbeløb på 15.000 kr. Løbetid 1 år. Variabel debitorrente 21,93 %, ÅOP 21,93 %, Saml. kreditomk. 1.673 kr., Månedlig ydelse 1.390 kr. Saml. tilbagebetaling 16.673 kr. Forudsætter, at fakturaen modtages digitalt.

Spørgsmål og svar

Af sikkerhedsmæssige årsager sendes mikrokortet deaktiveret. Klik her for at aktivere mikrokortet. Du skal logge ind med MitID for at kunne aktivere kortet.

Du kan bruge det kontaktløse mikrokort uanset beløbstørrelse, så længe kortterminalen accepterer kontaktløse betalinger. Hvis købet er over 350 DKK, vil du blive bedt om at indtaste din PIN-kode. Af sikkerhedsmæssige årsager, vil du også blive bedt om at indtaste din PIN-kode med jæve mellemrum på beløb under 350 kr.

Ja, du kan bruge det kontaktløse mikrokort i alle kortterminaler, som accepterer kontaktløse betalinger. Mikrokortet fungerer på nøjagtig samme måde, som den kontaktløse funktion i dit kreditkort.

Det kontaktløse mikrokort og dit kreditkort er uafhængige af hinanden, selvom de er koblet til den samme konto. Det er derfor muligt bare at spærre mikrokortet uden samtidig at spærre kreditkortet.

Hvis du mister eller bliver frastjålet dit mikrokort, er det vigtigt, at du spærrer det hurtigst muligt. Det er hurtig og nemt at spærre det i appen eller på Min Side. Alternativt kan du ringe til kundeservice og spærre dit kort på telefon 70 80 11 00.

Transaktionerne du foretager med mikrokortet, vil vises i samme oversigt som transaktionerne, du foretager med kreditkortet. 

Ja, det er sikkert at bruge det kontaktløse mikrokort. I modsætningen til et almindeligt køb hvor man tager kortet frem, og bruger chip og PIN-kode, vil du sjældnere eksponere din PIN-kode, når du betaler kontaktløst. Dette reducerer risikoen for, at nogen stjæler både kortet og PIN-kode. Skulle du være uheldig at blive frastjålet mikrokortet, er det begrænset, hvor meget mikrokortet kan benyttes, før man skal indtaste PIN-kode. Det er ikke muligt at anvende mikrokortet til online køb.

Ja, det kontaktløse mikrokortet tåler vand. Du kan f.eks. have det på, når du bader eller er i svømmehallen.

Du kan godt have mikrokortet i noget andet end det silikonearmbånd, som fulgte med, men ønsker du andre alternativer, er dette noget du selv skal købe. 

Nej, det er gebyrfrit at bestille et kontaktløst mikrokort. Der er heller ikke et årligt kortgebyr ved at have det. 

Nej, det er ikke muligt at bruge det kontaktløse mikrokort ved nethandel. Mikrokortet kan kun benyttes til køb i fysiske butikker.

PIN-koden på mikrokortet er i udgangspunktet den samme som på dit kreditkort. Hvis du har ændret PIN-koden på dit kreditkort efter du bestilte et mikrokort, vil kortene dog have forskellige PIN-koder.  

Det kontaktløse mikrokort er omkostningsfrit at bestille, og har heller ingen årsgebyr.

Klik her for at logge ind på Min Side og bestille et kontaktløst mikrokort.

Læs vores artikler

 • Kom i gang med smartwatch-betaling

  Har du Bank Norwegian-kortet kan du betale med smartwatch. Læs vores artikel om hvordan du kommer i gang.

 • Betaling med blå kreditkort nærbillede.

  Det er sikkert at betale med kreditkort

  Din sikkerhed er varetaget, når du handler med Bank Norwegians kreditkort. I de fleste tilfælde er kreditkort det sikreste betalingsmiddel mod svindel og uærlige sælgere.

 • En hånd som holder et Bank Norwegian mikro kredittkort inntil en kontaktløs betalingsterminal.

  Betal med mikrokort overalt

  Betalinger med mikrokort er både hurtigt og nemt. Desuden er det en sikker betalingsmåde, og det tager bare nogle få sekunder.